PRISER

SverigeKids arbetar för att stimulera och utveckla lärandet hos ditt barn utifrån barnets behov och förutsättningar. Det kan vara en barnvakt som passar barnet på ett lekfullt sätt i tidig ålder såsom i ”Lek & Lär” eller en Kunskapspedagog som förmedlar och fördjupar ämneskunskaper hos barn i högstadie,- eller gymnasieålder. Kunskapspedagogen kan även vara ett tryggt stöd i ämnesområden som barnet har svårt för och de arbetar även aktivt med att öka lusten och motivationen för skolarbetet.

SverigeKids kan även bidra till att stimulera barnets kreativa sida med våra duktiga Kreativa barnpedagoger eller varför inte en Extramormor som erbjuder barnet egen lekfull tid med värme och trygghet som bara en mormor kan?

-Oavsett behovet, så har vi en passande pedagog för just Er!

Prismodell

SverigeKids erbjuder förmånliga priser för våra tjänster efter godkänt skatteavdrag med 50%. Avdraget gäller ej längre på kunskapspedagog och kreativ barnpedagog, därav full men förmånligt pris.

Förmånliga timpriser – dygnet runt!  (priser gäller 60 min)

  • Barnvakt: 150 kr
  • Extramormor: 160 kr
  • Kreativ barnpedagog: 320 kr
  • Kunskapspedagog: 340 kr
  • Sporadisk tillfälle: Kontakta oss

På ovanstående timpriser tillkommer inga extra kostnader om familjen har behov av våra tjänster under kväll/natt eller helger. 

Priserna inkluderar 25% moms, vilket ger företagare möjlighet att dra av moms. 
Minimidebiteringen är 2,5h per tillfälle för att motivera personalen till inte alltför korta arbetspass. 
(För kunskapspedagoger gäller minimidebitering på 2h). Resekostnad kan ev. tillkomma om familjen bor utanför stadskärnan. Bokning med akutbehov av barnpassning inom 48h debiteras med ett fast tillägg på 95 kr efter skattereduktion. Syskon kan få hjälp av SverigeKids samtidigt utan extra kostnad. En administrationskostnad på 55 SEK uppkommer vid varje fakturatillfälle.

Rabattsystem

Vid uppdrag där man arbetar med långsiktigt stöd för barnets lärande och utveckling, så erbjuder vi förbokning av månadsabonnemang med fasta dagar/tider varje vecka för att skapa rutiner för barnet. Följande timrabatt erbjuds:

  • -10% vid beställning mer än 25h/mån
  • -15% vid beställning mer än 50h/mån
  • -20% vid beställning mer än 75h/mån
  • -25% vid beställning mer än 100h/mån
  • -5% ytterligare rabatt ges vid behov av mer än 50h/mån, om 6 månaders avtal tecknas.

SverigeKids

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.